Geplaatst in Blogtour, Feelgood, Recensie, Z&K

De zoete verleiding van Emerald Cove – Holly Martin

Titel: De zoete verleiding van Emerald Cove
Auteur:  Holly Martin
Genre: Feelgood
Uitgever: Zomer & Keuning
Publicatiedatum: 14 september 2021
ISBN: 9789020541083
Aantal pagina’s: 320

De drie zussen Skye, Clover en Aria runnen samen het familiehotel op Jewel Island. Om het hotel op de kaart te zetten, bedenken ze allemaal activiteiten. Zo was er altijd een traditie op het eiland genaamd “de Puddingparade” waarbij er een taart heel Jewel Island rondgedragen werd. Hierbij was dan muziek en verklede mensen. Kortom; een feest voor het hele eiland. Skye zou dit graag weer op poten willen zetten en hierbij krijgt ze hulp van Jesse. Jesse was vroeger de buurman en beste vriend van Skye. Ze zijn zelfs een poosje getrouwd geweest. Nu werken ze samen aan dit project. Lukt het hen om samen een succesvolle puddingparade te organiseren?

De zoete verleiding van Emerald Cove is alweer het derde en laatste deel in de serie van Jewel Island. In dit boek staat Skye centraal. Doordat er in elk deel een andere zus centraal staat, worden de karakters van de zussen goed uitgediept. Zo ook Skye, die wat onzeker is over haar relatie met Jesse. Hoewel ik dit in het begin wel schattig vond, kon ik me er later in het verhaal wel eens aan storen.

Naast het luchtige verhaal spelen er zeker ook een aantal serieuze onderwerpen een rol. Deze afwisseling vond ik wel prettig om te lezen, omdat het dingen zijn die in het dagelijks leven ook voor kunnen komen. Daarnaast zit het boek ook weer vol romantiek, dus volop feelgood om te lezen!

Auteur Holly Martin heeft een goed leesbare schrijfstijl. Het boek kan lekker vlot gelezen worden.

In de recensie van deel 2 Een gouden gloed over Ruby Falls schreef ik dat ik het verhaal erg op andere verhalen vond lijken. Ik vond het verhaal toen niet erg origineel. Daar had ik bij het derde deel gelukkig geen last meer van. Het organiseren van de puddingparade vond ik leuk om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.